1500+ Tevreden klanten

About us

Over Salon Stralend

ONZE BELOFTE

10+

Salon stralend is al 10 jaar een begrip in Wageningen

5,000+

Veel klanten hebben al stralend de salon verlaten

15+

Behandelingen met resultaat én ontspanning

Sylvia Otten

Meet the founder

Mijn naam is Sylvia Otten en ik ben eigenaresse van salon Stralend. Eén van de redenen dat ik voor de beautybranche heb gekozen is omdat het mij altijd aansprak en ik het heerlijk vind om met mensen te werken. Na het behalen van mijn diploma uiterlijke verzorging in 2008 wilde ik verder groeien in dit vak en heb ik diverse scholingen en cursussen gevolgd.

Mijn ervaringen

Jarenlang heb ik fulltime gewerkt in een schoonheidssalon in Dordrecht maar toen ik in 2014 naar Wageningen verhuisde wist ik het zeker; ik wil mijn eigen salon starten! Een fijne keuze waar ik nog steeds 100% achter sta. Met mijn ervaring en liefde voor het vak wil ik je graag de beste behandeling geven.

Maison Madeline

massage: de kracht van aanraking

“Maison Madeleine is een holistische gezondheidspraktijk met hennep in de hoofdrol. Gericht op een preventieve en curatieve begeleiding door middel van ontspanningsmassages, meditatie, workshops, voeding en bewust-zijn. Mentale gezondheid is naar onze mening de basis voor een gelukkig leven. Tenslotte bepaal je zelf, door de mate van bewustzijn en door de hieraan gerelateerde keuzes, de richting in je leven. Wil jij jouw leven naar een ander niveau tillen? Maak dan kennis met Maison Madeleine!”

De massages van Maison Madeleine zijn alleen op de woensdag te boeken op afspraak.

Salon Stralend is DE salon op gebied van PMU, schoonheid, ontspannende behandelingen en uiterlijke verzorging.

© 2024 |  Salon Stralend

|