Ontspanningsmassage

[su_heading size=”29″]Ontspanningsmassage[/su_heading]

Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. De huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en andere massagegrepen. Door de verschillende massagegrepen wordt de doorbloeding van de weefsels gestimuleerd. Dit voert de afvalstoffen in het lichaam af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe.

Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. De perfecte manier om bij stress te ontspannen.

De massage is geschikt voor iedereen. Deze massage wordt vooral aanbevolen bij stressklachten, zoals bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, stijve nek en schouders, gespannen kuiten en overige spier- en gewrichtsklachten.