Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassages

Een ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. De huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en andere massagegrepen. Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam op nummer één staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Door de verschillende massagegrepen wordt de doorbloeding van de weefsels gestimuleerd. Dit voert de afvalstoffen in het lichaam af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe.

Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. De perfecte manier om bij stress te ontspannen.

De massage is geschikt voor iedereen. Deze massage wordt vooral aanbevolen bij stressklachten, zoals bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, stijve nek en schouders, gespannen kuiten en overige spier- en gewrichtsklachten.

Keuze uit verschillende lichaamsonderdelen

30 minuten, rug, nek schouders of benen
60 minuten rug, nek, schouders en keuze uit benen (achterkant en voorkant) of de armen en het gezicht
90 minuten rug, nek, schouders, achterkant benen, voorkant benen, armen en gezicht
120 minuten dezelfde onderdelen met uitgebreid de handen en voeten