Massages

Massage Wageningen

Heb je soms ook het gevoel echt toe te zijn aan een heerlijke massage? Even helemaal tot rust komen. Heb je last van je spieren of van stress? Een massage helpt de spieren om te ontspannen. Als gevolg van stress en spanning kunnen er knopen in je spieren ontstaan. Door een massage krijg je knopen of spanning weer uit de spieren. Regelmatig een massage werkt positief op je hele gezondheid. Het zorgt ervoor dat je een soepele huid hebt, zelfverzekerd en emotioneel beter in balans bent, sneller hersteld van blessures, een goede doorbloeding en lymfedoorstroming hebt en spanningsvrij door het leven kunt gaan. In Salon Stralend te Wageningen heb je keuze uit verschillende massages. Het woord ontspanningsmassage zegt al genoeg. Deze massage is bedoeld om de spieren lekker tot rust te laten komen. Hot Stone massage is een combinatie van onstpanningsmassage met daarbij warme stenen zodat de massage een net wat dieper effect heeft. Om de spieren en het onderhuids bindweefsel losser te maken is de vacussage waarbij word gemasseerd met vacuüm cups. Speciaal voor zwangere vrouwen die niet meer op de buik kunnen liggen is er een zwangerschapsmassage die word gegeven op een warm water matras. Ook is er een Hot-en Cold stone massage om de doorbloeding in het lichaam te stimuleren. Heb je specifieke klachten? Dan kan je kiezen voor de klachtgerichte massage waarbij de knopen extra aangepakt worden. En als laatste hebben we een voetreflex massage en in deze massage worden de reflexpunten die corresponderen met beenderen en organen in het lichaam behandeld. Gun jezelf ontspanning en kom tot rust tijdens een van deze heerlijke behandelingen.

Onze massage behandelingen

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. De huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en andere massagegrepen. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. De perfecte manier om bij stress te ontspannen.

ontspan

Hotstone massage
Hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen.
De stenen worden in een daarvoor geschikte pan opgewarmd rond de 45 graden Celsius. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Er word gemasseerd met de warme stenen maar ook met de handen. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren. De massage ontgift, voert afvalstoffen af, stimuleert de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Het heeft een diep ontspannende werking, waardoor het voor een positief zelfherstel van het lichaam zorgt.

hot

Vacussage
Bij deze massage worden enkele glazen cups op de huid aangebracht. Die worden vacuüm gezogen en daarna word er gemasseerd met de cups die op het lichaam zitten. Hierdoor word het bindweefsel losser gemaakt over het volledig behandelde gebied. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.

vac

 

Zwangerschapsmassage
Deze massage wordt ook wel de aquassage genoemd en is een vorm van massage waarbij de cliënt in rugligging op een met warm water gevulde kussen ligt. Het warme water van het kussen geeft een natuurlijke ontspanning en verzacht pijn in spieren en gewrichten. Cliënt ligt heel comfortabel op de soepel meebewegende kussens en de warmte is aangenaam en ontspannend. De kussens passen zich aan aan de lichaamsbouw van de client en bovendien hoeft de cliënt zich niet om te draaien tijdens de massage. Deze ontspanningsmassage is uitermate geschikt tijdens de zwangerschap. Een weldaad voor de zwangere vrouw en het kindje!

zwanger

Hot & Coldstone massage
Bij een hot- en coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen beter uit het lichaam worden afgevoerd. De koude stenen die daarna worden gebruikt zorgen ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De hot en coldstone massage is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid en/of hoofdpijnklachten.

cold

Klachtgerichte massage
Door onverwachte bewegingen, overbelasting, ongunstige houdingen, stress of ziekte zetten spanningen zich vast in onze spieren en bindweefsel. Op het moment dat spieren pijnlijk verkrampen worden we ons bewust van aanwezige spanning. Een klachtgerichte massage behandeling kan helpen de pijn te verlichten. Voor de massage word er een korte anamnese doorgenomen om te kijken waar de klachten zitten, hoelang je er last van hebt en wat de precieze oorzaak is. Op basis daarvan word de massage aangepast en worden er verschillende massage technieken ingezet.

klant

Voetmassage
Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. De spieren in de voeten die de hele dag je lichaamsgewicht dragen, worden uitgebreid gemasseerd. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf.

voet

 

 

 

Voetreflex massage
Voetreflex berust op het principe dat er reflexpunten op de voeten liggen die corresponderen met de organen, klieren en beenderen in het lichaam. De behandeling bestaat uit het uitoefenen van druk met de vingers op de voeten. Het behandelen van de reflexpunten kan helpen om de blokkades op te heffen en het lichaam weer in evenwicht te brengen.

voet 2