Schoonheid

Schoonheid

Gezichtsbehandeling 30 minuten
Dit is een korte behandeling bestaande uit een huidanalyse, oppervlakte- en diepte reiniging en het eventueel verwijderen van onzuiverheden. Ook heb je de keuze om de wenkbrauwen te epileren, wenkbrauwen verven, wimpers verven of het harsen van de bovenlip. De behandeling word afgesloten met een passende gezichtscrème afgesteld op je huidtype.

1

 

Gezichtsbehandeling 60 minuten
In deze behandeling beginnen we met een huidanalyse om te kijken welke producten er het beste passen bij jou huidtype. Op basis daarvan word het gezicht gereinigd met een oppervlakte reiniging en een diepte reiniging. Mochten er onzuiverheden zijn dan worden deze verwijderd. Je kan er voor kiezen om je wenkbrauwen te laten epileren of verven, de wimpers te laten verven of de bovenlip te laten harsen. Het masker word aangebracht en tijdens het inwerken hiervan word de hals, nek en decolleté gemasseerd. Nadat het masker is ingetrokken en verwijderd word er een verzorgende gezichtscrème aangebracht.

2

Gezichtsbehandeling 90 minuten
Deze behandeling komt overeen met de behandeling van 60 minuten. Startend met de huidanalyse, de oppervlakte- en diepte reiniging en het verwijderen van eventuele onzuiverheden. In deze uitgebreide behandeling heb je niet de keuze uit één van de losse onderdelen maar mag je er meerder kiezen. Of je nou je wenkbrauwen geëpileerd én geverfd wilt hebben en daarbij de wimpers geverfd én de bovenlip geharst wilt hebben, dat kan. Tijdens het inwerken van het masker word de hals, nek en decolleté gemasseerd en de behandeling word afgesloten met een uitgebreide gezichtsmassage met een bijpassende gezichtscrème.

3

Anti-Age behandeling
Speciaal voor de rokershuid, als je veel gewichtsverlies hebt gehad, of gewoon omdat je simpelweg de ontstane rimpels wilt verminderen. Ook in deze behandeling word de huid goed gereinigd met een oppervlakte- en diepte reiniging. Je kan er voor kiezen om je wenkbrauwen te laten epileren of verven, de wimpers te laten verven of de bovenlip te laten harsen. Hierna wordt de cosmetische bindweefsel massage toegepast op het gezicht en de hals. Door de bindweefselmassage wordt de cel vernieuwing en conditie van de huid intensief en direct verbeterd. De bindweefselmassage zorgt voor cel vernieuwing en de conditie van de huid word intensief en direct verbeterd. Hierna word de huid gekalmeerd met een masker. Als afsluiting wordt er een speciaal serum aangebracht en een oog- en gezichtscrème.

Intensieve reiniging
Een huid die gevoelig is voor onzuiverheden en ontstekingen wordt heel vaak geassocieerd met puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Volwassenen kunnen hier ook te maken mee krijgen. Reiniging staat in deze behandeling op de eerste plaats. De oppervlakte reiniging en diepte reiniging zijn intensief waarna de onzuiverheden behandeld en verwijderd kunnen worden. Denk hierbij maar aan gerstekorrels, puistjes en mee-eters. Er word een masker aangebracht om de huid weer te kalmeren en in balans te krijgen. De behandeling word afgesloten met een talg-regulerende crème.

5

Losse behandelingen

 • Epileren
 • Verven wenkbrauwen
 • Verven wimpers
 • Epileren & verven wenkbrauwen
 • Verven wenkbrauwen & wimpers
 • Harsen bovenlip
 • Harsen kin
 • Harsen bovenlip & kin
 • Harsen oksels
 • Harsen bikinilijn
 • Harsen onderbenen
 • Harsen onder & bovenbenen
 • Harsen armen
 • Harsen onderrug
 • Harsen schouders
 • Harsen gehele rug

 

Epileren
Epileren is het verwijderen van haar en de haarwortel (die onder de huid zit) met behulp van een pincet. Hierdoor blijft de haren langer weg en komen ze niet als stoppeltjes terug. Door te epileren krijg je een gladde huid, tot wel 4 weken lang. Dat komt omdat het langer duurt voor het haar teruggroeit wanneer het vanaf de wortel wordt verwijderd dan wanneer ontharingsmethoden aan de oppervlakte worden toegepast, zoals scheren en crèmes. Bovendien groeit het fijner en dunner terug dan daarvoor. Epileren wordt vaak toegepast in het gezicht, denk daarbij aan de wenbrauwen.
De vorm van je wenkbrauwen is bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Wenkbrauwen met een te hoge boog kunnen je een verbaasde uitdrukking geven. Licht gebogen wenkbrauwen hebben een vrolijk effect. Rechte wenkbrauwen kunnen voor een nors voorkomen zorgen. Het is dan ook belangrijk dat je wenkbrauw een mooie, natuurlijke en goed doordachte vorm geeft. In salon Stralend wordt er eerst gekeken naar de vorm van je natuurlijke wenkbrauw en worden de wensen besproken van de vorm van de wenkbrauwen die de klant in gedachte heeft. Op basis daarvan gaan we aan de slag totdat we het perfecte model krijgen passend bij je ogen en gezicht.

6

Verven
Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. De verf die hierbij gebruikt wordt is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest gebruikte kleuren voor het verven van wimpers zijn zwart of zwart/blauw En voor de wenkbrauwen zijn zwart, bruin en lichtbruin populaire kleuren. Ook wordt er gekeken naar de (hoofd)haarkleur om te bepalen welke kleur van de wenkbrauwen het beste past bij het gezicht. Om te voorkomen dat de verf op de huid of in de ogen komt, wordt bij het verven van wimpers gebruik gemaakt van zogenaamde wimperblaadjes.
De houdbaarheid van de kleuren zijn per persoon verschillend, maar meestal zal de kleur na ongeveer 4 tot 5 weken vervagen. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voordat het lichaam nieuwe wimpers en wenkbrauwen aanmaakt. Tegen die tijd zullen de wimpers en wenkbrauwen dus sowieso hun oude vertrouwde kleur terug hebben.
Voor het verven van de wenkbrauwen en wimpers wordt er gebruik gemaakt van het merk Refectocil.
Refectocil is een populair merk op het gebied van wenkbrauw en wimperverf. Bij Refectocil heb je de keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren. Niet alleen de standaard tinten van bruin en zwart maar ook kleuren met roodtinten en grijstinten.
pic20141112081157Harsen
Harsen is het verwijderen van (overtollige) lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben. In salon Stralend wordt er geharst met het merk Clean and Easy.
Clean and Easy is één van de beste harsmerken ter wereld. Het merk staat bekend om haar kwalitatieve hars met uitstekende ontharingsresultaten. Clean and Easy is een harsmerk dat professioneel wordt gebruikt door vele schoonheidsspecialisten in Nederland omdat de kans op huidirritatie minimaal is. Een speciaal ontwikkelde hars voor de gevoeilige huid wordt vooral gebruikt op de zones bij de oksels, bikinilijn en de bovenlip. Na het harsen wordt de behandelde plek ingesmeerd met verzorgende olie, die de harsresten verwijdert en een creme die de huid kalmeert.
shutterstock-benen-harsen