Permanente make-up

Permanente make-up

Vanaf 1 oktober te boeken bij salon Stralend

Bij permanente make-up (PMU) worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Qua techniek lijkt dit op tatoeëren alleen bij een tatoeage zit het pigment dieper waardoor dit levenslang blijft. PMU daarentegen is een huidlaag minder diep waardoor het langzaam vervaagd in de loop van de tijd. De snelheid van het vervagen verschilt per persoon. Dit heeft onder meer te maken met een aantal zaken zoals cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen/eyeliner.

Ombré Powder Brows

De wenkbrauwen worden doormiddel van een PMU-apparaat gepigmenteerd met een flinterdun naaldje in de lederhuid. Deze techniek van permanente make-up zorgt voor een subtiel effect waardoor het lijkt dat de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Deze behandeling is semi-permanent en gaat gemiddeld 1,5 a 2 jaar mee. Daarna vervagen de pigmenten langzaam. Om het mooiste effect te behouden kan je daarom een opfrisbehandeling nemen om zo langer van je wenkbrauwen te kunnen genieten. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Eyeliner

De permanente make-up wordt aangebracht op het ooglid, vaak aan de wimperrand. Op de oogleden wordt een verdovende crème aangebracht zodat u minimale pijn ervaart tijdens deze behandeling. Door de eyeliner lijken de ogen groter en het zorgt voor een frisse blik.