Wie ben ik

Wie ben ik

20161011_124623Ik ben Sylvia Otten en ben geboren in Dordrecht, waar ik bijna 24 jaar heb gewoond. Vanaf december 2013 ben ik in Wageningen komen wonen. Als ik mijzelf zou mogen omschrijven, zouden de eigenschappen sociaal, vrolijk en flexibel daarin terugkomen. 

In 2009 heb ik mijn diploma behaald voor schoonheidsspecialiste waarna ik ben gaan werken in een prakijk in Dordrecht. Ik gaf daar gezichtsbehandelingen en heb verschillende massage opleidingen, cursussen en workshops gevolgd. Ontspanningsmassage, shiatsu massage (gelaat), hot stone massage, stoelmassage, hot- en cold stone massage, nek/schouderklacht behandeling, cosmetische bindweefsel, voetreflexmassage, zwangerschapsmassage en vacussage zijn de verschillende certificaten die ik in de loop van de jaren heb behaald. Na het behalen van mijn diploma bleef de interesse in het vakgebied aanhouden en wilde ik mijzelf verder ontwikkelen om te verbeteren. In 2011 heb ik de opleiding voor pedicure afgerond.

Het is mijn doel om klanten met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan daarom ga ik klantgericht te werk. Ik vind het belangrijk om goed contact met de klanten te hebben, zodat ze zich tijdens het behandeling op hun gemak voelen. Met mijn ervaring en liefde voor het vak, wil ik je graag de beste behandelingen geven. Persoonlijke aandacht en tijd voor iedere klant, zijn mijn uitgangspunten.